Nyílt tér – ez a tendencia, hogy a természeti fejlődés eredményeként a cég előnyben részesíti a közös családi életet. Hogyan azonban észre, hogy van egy nagy terület, és kellemes érzés? Mi a teendő annak érdekében, hogy egy természetes élőhelyükön, így nem volt valami erővel, csak azért, mert divatos most?
előző následujícíV nyitott tér, ahol találkozni több funkciót, fejlett anyagok és színek kombinációja. Lágy átmenetet a funkciók harmonikus környezetet teremtsenek szigorú szabályok nélkül, és mivel van még egy nyugodt légkörben. Igazán nagy teret fog gyerej szánkók elviselni stilisztikai és anyagi sokszínűsége lehetőség, de legalább egy tagjának kell egyesítenie – például ugyanazon az emeleten.
A mentalitás gyökerezik valahol megkötése a külvilággal. Szóval egy szomszéd véletlenül irigylem. Ezzel kapcsolatban lehet a szubjektív nyitott tér – nem nyitott teret nyitott tér. Ezért Gondolj mennyit képesek elfogadni a nyitottság, és ha a határok. Ez a példa teljesen nyitott terű lakás és optikai oszt minden zónában ellenáll nagyon kevés ember. Tart nyilvánvalóan egy bizonyos mennyiségű exhibicionizmus.
Nyílt tér – úgy hangzik, nagyon csábító. Nos, hogy hozzon létre egy kényelmes, kényelmes, és még egy szép többcélú terem, azt ajánljuk, előre tervezés, gondoljon az érvek és ellenérvek, és felhívni, és felhívni. Nebúrajte jogot, először azt, hogy milyen mértékben kezeli a nyitottság. A szín és anyag környezet, amelyben élünk befolyásolja érzelmeinket. Bizonyossággal mondhatjuk, hogy ezek hatása sokkal nagyobb, mint azt el tudjuk képzelni. Nyílt tér, az azonos elveket és szabályokat máshol – élénk színek növelik, és egyesíteni a sötét, telített színek, és utazó babaágyak csökkentheti a tér és szétzúzták. Ha nem szeretné elveszíteni a hatását egy nagy nyitott tér, sötét színeket kell óvatosan kell kezelni. Vannak persze szabad, de mértékkel. Ha úgy érzi, hogy a nyitottság túl sok, és hiányzik a kényelem és talán még inkább az elegancia, válasszon egy alapszín eleme területen sötétebb árnyalatú. Ezzel szemben, ha azt szeretné, hogy támogassa a tárterületet és könnyedség, bátran alapján nyílik a belső világos színekkel.
Játszd, megvan helyet, így kihasználni azt tervezték a bútorokat
A szín és anyag környezet, amelyben élünk befolyásolja érzelmeinket. Bizonyossággal mondhatjuk, hogy ezek hatása sokkal nagyobb, mint azt el tudjuk képzelni. Nyílt tér, az azonos elveket és szabályokat máshol – élénk színek növelik, és egyesíteni a sötét, telített színek, és csökkentheti a tér és szétzúzták. Ha nem szeretné elveszíteni a hatását egy nagy plédek babakocsiba nyitott tér, sötét színeket kell óvatosan kell kezelni. Vannak persze szabad, de mértékkel. Ha úgy érzi, hogy a nyitottság túl sok, és hiányzik a kényelem és talán még inkább az elegancia, válasszon egy alapszín eleme területen sötétebb árnyalatú. Ezzel szemben, ha azt szeretné, hogy támogassa a tárterületet és könnyedség, bátran alapján nyílik a belső világos színekkel.
A nyitott tér, amely megfelel többfunkciós, korszerű anyagok és színek kombinációja. Lágy átmenetet a funkciók harmonikus környezetet teremtsenek szigorú szabályok nélkül, és mivel van még egy nyugodt légkörben. Igazán nagy teret fog elviselni stilisztikai és anyagi sokszínűsége lehetőség, de legalább egy tagjának kell egyesítenie – például ugyanazon az emeleten.
Ingyenes elrendezés – szorosan kapcsolódik a polyfunkciou helyet. Egy funkcionális és gyakorlati szempontból fontos, hogy az egyes zónák egymáshoz természetesen kapcsolódó. Például az étkezőasztal közel kell lennie a konyhába, hogy ne vigye ételt a másik végén a nagy szoba. Ha nyitott is, de nem súlyosan galamb-holing, hogy használja a teret, osztva átlátszó anyagból. Üvegezett falakkal és a nagy ablakok, hogy a belső luxus és elegancia – anélkül, hogy szigorú elkülönülés térben. Néha segít egy akusztikus szempontból, néha pocitového. A konyha osztályának legalább részben terjedésének megállítása szagok és szagok más részein a lakás.
Bútor alkalmazása kizárólag a falakon a benyomást kelti, egy nagy nappali, tornaterem, vagy teremben. Ezért nem kétséges helye egy kanapé vagy még több – ez attól függ, mekkora a nappali – az űrben.


Comments are closed