24Ha a szoba több bemenet, válasszon egy ajtót egy modellsorozat. Ha a hely nem teszi lehetővé a szerelvény ajtók rotációs módszerrel nyitás, tét a helytakarékos toló vagy összecsukható. Ezen túlmenően, még ha nem zavarja a bútorok elhelyezése. Csúszó rendszerek elegáns megoldást szétválasztása szobák széles épület megnyitását. Ha szükség van, hogy minél több belső világítás, területek kiválasztása üvegezés. Annak érdekében, hogy ne lásd az egyik szobából a másikba, válasszon egy töltési robbantási, matt vagy ólomüveg.

SMOOTH HANEM
Míg húsz évvel ezelőtt frčeli „inkább tagolt ajtó üveggyöngyökkel és díszítő ívelt alakja, ma fordított a helyzet.
A legkeresettebb sima felületek fa szárnyak díszítik több mint egy finom hántolt vagy egyenesen dugta bárban. A trend festett felületek magasfényű, de jött ki a divatból, vagy fa szerkezetét. A tervezők továbbra is a játék, furnér és váltakozó irányban elrendezés.
Egyre kérik, nem szabványos kapumagasságok, gyakran eléri a felső határt. Egyes modellek esetében is foglalkozik a teljes keresztfa, máshol nagy szárny. Elvesztette népszerűségét falcolatlan ajtók rejtett zsanérok.


Comments are closed